WEDSTRIJD K.K. Malle-Beerse - Fenerbahce Beringen  5 - 4  (3-2)

DATUM 15-11-2013  21:15

DOELPUNTEN 2’ Ait Salah (1-0), 7’ Nesen (2-0), 8’ Ait Salah (3-0), 13’ Ramdani I. (3-1), 19’ Bssissen (3-2), 33’ Nejjari (4-2), 36’ Dyck (5-2), 38’ Helli (5-3) en 39’ Ramdani I. (5-4).

VERSLAG Van bij het eerste fluitsignaal nam de thuisploeg de wedstrijd in handen. Zij klom ook al meteen op voorsprong. Op het eerste gevaar van de bezoekers was het wachten tot midden de eerste helft. Het was het signaal op meer en nog voor de pauze boog Beringen de 3-0 om in 3-2. Bssissen had op tienmeter zelf de mogelijkheid op meer, maar Pagetta voorkwam dat. Op verdere doelpunten was het wachten tot voorbij het midden van de tweede helft. Beringen had via Ramdani en Aziz kansen op 3-3 terwijl Azarfane zich verslikte aan een dot van een kans. Toch nam Malle meer voorsprong (4-2). De 5-2 kwam er in numerieke meerderheid na rood voor Aziz (B). Helli milderde nog en een kwart minuut voor tijd werd het zelfs nog 5-4.